Retour

Herroepingsrecht / Retour

Klachten

Heeft u klachten over een product? Neem dan contact met ons op via de mail: info@hobbyenmeer.com of vul het onderstaande contactformulier in. Zo kunnen we samen kijken naar een oplossing.

Retour

U heeft het recht op een bedenktijd van 14 dagen om producten te retourneren zonder opgaaf van reden. (We zouden de reden wel graag willen weten zodat we onze producten en service kunnen verbeteren) Wanneer u bij ons heeft aangegeven dat u het product wilt retourneren, heeft u nog 14 dagen de tijd om het product retour te sturen.

De kosten van de retourzending komen voor rekening van de klant. Deze kosten liggen rond de € 6,45 bij DHL & € 7,95 bij Post NL.(NL - NL)

Na ontvangst, controle en goedkeuring van het geretourneerde product wordt binnen 14 dagen het aankoopbedrag van het product terug gestort op uw rekening.

Wanneer u besluit een product retour te willen sturen, dient u eerst contact op te nemen met ons via onderstaand contactformulier of door een mailtje te sturen naar: info@hobbyenmeer.com

 

Vermeld hierbij bovenaan het bericht dat u wilt retourneren, het bestelnummer, welk(e) product(en) en graag weten we ook de reden. (De reden is niet verplicht)

 

Producten die niet geretourneerd kunnen worden:

  • Digitale producten
  • Mystery boxen

    Het herroepingsrecht is dan ook niet op deze producten van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

    Cd's, luisterboeken of dvd's waarvan de verzegeling is verbroken/ wanneer het niet meer in de gesealde verpakking zit mogen ook niet retour.

    Contactformulier