Verzending

Verzending 

Bestelstatus

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, is de actuele status van uw bestelling te bekijken in uw account. Daarnaast wordt u via email op de hoogte gehouden van veranderingen in de bestelstatus.

 

Levering

De artikelen worden verzonden via pakketpost en brievenbuspost. Let er bij levering via de post op dat u van de postbode een onbeschadigd pakket ontvangt. In geval van twijfel adviseren we om het pakket in bijzijn van de postbode te openen om eventuele schade vast te stellen. Wanneer u een beschadigd of geopend pakket aanneemt, gaat u stilzwijgend akkoord met de levering van het pakket, inclusief eventuele schade. Wanneer er sprake is van schade, noteer dan altijd de naam van de postbode en neem contact met ons op via de mail: info@hobbyenmeer.com

 

Levertijd

Voorraad producten worden binnen 1 á 2 werkdagen verzonden. 

Gepersonaliseerde en handgemaakte producten worden binnen 5 á 7 werkdagen verzonden.

Digitale producten zijn na betaling meteen beschikbaar.

Rond feestdagen (moederdag, vaderdag, sinterklaas, kerst en oud en nieuw) is het druk bij de post bezorgbedrijven. Daardoor kan de levertijd dan langer duren.

Verzendkosten

De verzendkosten worden automatisch berekend in uw winkelwagentje. U kunt zo voor u de bestelling definitief maakt, altijd zien wat de verzendkosten zijn.